Szalagfüggöny szerelés

A szalagfüggöny nagyon jó megjelenésű és divatos termék, bármilyen belső térben kiválóan alkalmazható.

Anyaga szerint rengeteg fajtája van. Sok fajta szövésű és mintázatú szalagfüggöny lamella létezik, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen belső berendezéshez, falszínhez jól illeszkedjen. A szalagfüggöny készítés bőséges anyag és színválasztással rendelhető.

A szalagfüggöny lamelláinak állításával, elfogatásával lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét, az Ön igényeinek megfelelően.

A szalagfüggöny kiválasztásánál figyelmet kell fordítani, hogy a lamellák szövése, illetve színe nagyban befolyásolja a beáramló fény mennyiségét

A szalagfüggöny egyedi méretben rendelhető, figyelembe véve a gyárhatósági határokat.

Felszerelését tekintve a szalagfüggöny alkalmazható vízszintes vagy ferde felületen is, pl. tetőtér ferde mennyezetén.

A szalagfüggöny szerelése egyszerű művelet, nem jár nagy kosszal és zajjal. Szinte mindenhova felszerelhető. Hagyományos ablakok, ferde síkú tetőablakok elé, belsőterek elválasztásakor a mennyezetre. Lehetőség van oldalfalra is felszerelni egy tartókonzol segítségével.

A szalagfüggönyök ára nagyban függ az Ön által választott színtől és anyagtól.

Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket vagy írjon nekünk.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

Mindenhová jól alkalmazkodik a beltéri szalagfüggöny

beltéri szalagfüggöny

A beltéri szalagfüggöny olyan árnyékoló, aminek a szerelése és a használata is egyszerű. Azt is mondhatjuk, hogy a függöny és a redőny között van félúton.

A szalagfüggöny mindenhová illik, mert egyszerre tud semleges és elegáns is lenni. Ennek köszönhetően az irodákba éppen úgy lehet vele tervezni, mint az otthonokba vagy a különféle szolgáltatást nyújtó  üzletekben. A fényszabályozást a lamellákból álló függöny finom mozgatásával lehet elérni. A lamellák elfordíthatóak vagy össze is zárhatóak, ugyanígy a függöny helyzete is változtatható az ablak üvege előtt.

A szerelését nem akadályozza az ablakok mérete, formája vagy elhelyezkedése, nagyobb méretben is gyártható, sík és ferde felületekre is rögzíthető a függöny. Visszafogott színekben készül alapvetően, könnyen tisztítható alapanyagból, de ma már elérhetőek színes, mintás, feltűnőbb modellek is.

Azokban a helyiségekben lehet alaposan kihasználni a szalagfüggöny funkcióit, ahol nem a sötétítés az elsődleges, hanem a fényszabályozás a cél.

Szalagfüggöny szerelést is rendelhet tőlünk!

szalagfüggöny szerelés

szalagfüggöny szerelést bízza ránk, Önnek csak az új árnyékolót kell kiválasztania! Amikor belső árnyékolót választ valaki, többnyire a függönyök mellett dönt. A függöny tökéletes kiegészítője minden szobának, dekoratív, sokszínű, könnyen kezelhető. A függőleges lamellákból álló változata a függönynek szintén ideális választás, ha egy letisztultabb, elegáns, modern hangulatú enteriőrbe keres árnyékolót valaki.

A kiválasztott szalagfüggönyt fel is kell szerelni, de ez sem nehéz feladat, különösen akkor nem, ha azt szakemberekre bízza! Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha a szalagfüggöny szerelést hozzáértő kezekbe szeretné adni! Mi a megbeszélt időpontban megjelenünk a helyszínen és elvégezzük a munkát, méghozzá úgy, hogy az később is olyan marad, amilyennek lennie kell! 

szalagfüggöny szerelést szinte mindenhol el lehet végezni, mert a lamellák felfüggesztése egy külön tartókonzolra történik. A megfelelő méretű és formájú tartókonzol a kulcsa annak, hogy egy szalagfüggöny bármilyen ablak előtt működtethető legyen. A konzolból több darab is kellhet, attól függően, hogy milyen magasra kerül a függöny, mekkora méretű lesz a karnis. A szalagfüggöny szerelés történhet hagyományos nyílászáró elé, de nem jelent akadályt akár rendhagyó formájú vagy tetőtéri ablak, boltíves fal vagy álmennyezet esetében sem a rögzítés. Az egyesen vagy ferde fal éppen úgy nem jelent gondot a felszerelés szempontjából, mint a kerek vagy a négyzetes ablak. A szalagfüggönyből kiváló térelválasztó is válhat, a válaszfalak alternatívájaként.

Amennyiben szalagfüggönyt szeretne beltéri árnyékolónak vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal! A cégünk termék választékában anyag és szín szempontjából is nagyon változatos kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére. A szalagfüggöny szerelés hozzá tartozik a cégünk szolgáltatásaihoz és minden vásárló igénybe veheti. Lépjen  kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen időpontot, illetve árajánlatot szalagfüggöny szerelésre a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!