Motoros redőny készítés, szerelés kedvező áron!

A motoros redőny a folyamatos fejlődés eredménye. A hagyományos gurtnis redőnyomozgatást váltja fel a motoros redőnymozgatás. A motoros redőny a kényelmes kezelésen túl, a nagyobb méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is megkönnyíti.

A motorosan mozgatható redőny nem csak az időseknek egy nagyon jó megoldás, hanem mindenki másnak is, mert egy gombnyomással kényelmesen felhúzhatjuk és leereszthetjük a redőnyünket.

A motoros mozgatással ellátott redőny a kényelmen túl, az otthonukat is gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi. A motoros redőnyökkel felszerelt ingatlanokban a redőny mozgatását előre beprogramozhatjuk, tehát ha elutazik a redőnyök mozgását beprogramozással tudjuk időzíteni, annak látszatát keltve, hogy otthon vagyunk.

Motoros redőny típusai:

A redőnymotrot csak alumínium redőnybe szereljük be, ami lehet külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos beépítésű.

Motoros redőnyöknél nem kell azzal számolni, hogy az elektromos motorok beépítésekor a redőnyök mérete megnövekszik. Itt a motor a redőny fémtengely belsejébe kerül elhelyezésre, ezért nincs szükség nagyobb helyre. A motoros redőny megjelenése azonos lesz a gurtnival mozgatott redőny megjelenésével és a tok méretével.

A motoros redőny vezérlései lehetnek:

 • Kapcsolóval történő motorvezérlés:
  Itt a falba épített 230 Volt-os falikapcsolóval történik a redőny működtetése.
  A kapcsolóval történő mozgatásnál kétféle típus létezik. Az egyik a standard kapcsoló, ennél a kapcsolónál a megfelelő gomb megnyomásával tudjuk fel vagy lefelé mozgatni a redőnyt, vagy a stop gomb megnyomásával tudjuk a redőnyt a megfelelő pozícióban megállítani.
  A másik típus a programozható falikapcsoló. Itt tetszőlegesen megválasztott időpontokban tudjuk a redőny mozgatását programozni. Az előre beprogramozott időpontban a motor a redőnyt automatikusan leereszti és felhúzza.
  Ennél a típusnál lehetőség van a nyári melegben, az otthon különböző pontjain, a redőnyök automatikus mozgatására, annak megfelelően, hogy az otthon melyik részét érik a nap sugarai.

 • A másik és egyben leggyakoribb lehetőség a távirányítóval történő mozgatás.
  A távirányítóval történő motoros redőny vezérlése, teljes kényelmet nyújt a használójának, mert nem csak az ablak mellöl tudja vezérelni a mozgatást, hanem az otthona bármely pontjáról. Egy távirányító segítségével külön-külön vagy akár egyszerre az összes redőnyt felhúzhatja vagy leengedheti.

Motoros redőny előnyei:

 • Maximális kényelmet nyújt
 • Növeli a biztonságot, mert az előre programozható, hogy a kívánt időben le vagy fel menjen.
 • Az idősek számára nélkülözhetetlen a kényelemes redőny mozgatáshoz.

Az általunk forgalmazott motoros redőnyök kiváló minőségűek és mindenben megfelelnek az EU-s szabványoknak.

A redőnymotorok közös jellemzője a megbízhatóság és a csendes működés.

Ha szeretné a redőnyeit egy gombnyomással kényelmesen működtetni, akkor Önnek az elektromos vezérlésű motoros redőny a megfelelő választás, amit vállalkozásunknál kedvező áron megrendelhet.

Motoros redőny szerelés a komfortosabb otthonért!

motoros redőny szerelés

motoros redőny szerelés maximális kényelmet nyújt, cserélje le Ön is hagyományos árnyékolóját a legkorszerűbb típusra!

Az árnyékolástechnika terén igazi klasszikusnak számít a redőny, ami az évek múlásával sokféle változáson esett át, és ma már többféle típusban áll rendelkezésre. A jól ismert, gurtnival mozgatható változat mellett motoros redőny szerelés is rendelhető, ami azt jelenti, hogy egyetlen gombnyomással lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Egy ilyen árnyékolóval rendkívül komfortossá tehető az otthon, de előnyei nem merülnek ki ennyiben. A motoros redőny szerelés a biztonságot is szolgálja, hiszen a mozgatás beprogramozható, így akkor is azt a látszatot kelthetik a lakók, hogy a lakásban tartózkodnak, amikor valójában nincsenek otthon.

motoros redőny szerelés a beépítési lehetőségeket illetően és a vezérlést tekintve is az igényekre szabható, hiszen többféle opcióból válogathatnak a megrendelők.

Váltson Ön is új árnyékolóra, a szerelést pedig bízza ránk! Tegye fel kérdéseit, és kérje bátran ajánlatunkat, segítünk!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!