Motoros redőny készítés, szerelés kedvező áron!

A motoros redőny a folyamatos fejlődés eredménye. A hagyományos gurtnis redőnyomozgatást váltja fel a motoros redőnymozgatás. A motoros redőny a kényelmes kezelésen túl, a nagyobb méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is megkönnyíti.

A motorosan mozgatható redőny nem csak az időseknek egy nagyon jó megoldás, hanem mindenki másnak is, mert egy gombnyomással kényelmesen felhúzhatjuk és leereszthetjük a redőnyünket.

A motoros mozgatással ellátott redőny a kényelmen túl, az otthonukat is gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi. A motoros redőnyökkel felszerelt ingatlanokban a redőny mozgatását előre beprogramozhatjuk, tehát ha elutazik a redőnyök mozgását beprogramozással tudjuk időzíteni, annak látszatát keltve, hogy otthon vagyunk.

Motoros redőny típusai:

A redőnymotrot csak alumínium redőnybe szereljük be, ami lehet külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos beépítésű.

Motoros redőnyöknél nem kell azzal számolni, hogy az elektromos motorok beépítésekor a redőnyök mérete megnövekszik. Itt a motor a redőny fémtengely belsejébe kerül elhelyezésre, ezért nincs szükség nagyobb helyre. A motoros redőny megjelenése azonos lesz a gurtnival mozgatott redőny megjelenésével és a tok méretével.

A motoros redőny vezérlései lehetnek:

 • Kapcsolóval történő motorvezérlés:
  Itt a falba épített 230 Volt-os falikapcsolóval történik a redőny működtetése.
  A kapcsolóval történő mozgatásnál kétféle típus létezik. Az egyik a standard kapcsoló, ennél a kapcsolónál a megfelelő gomb megnyomásával tudjuk fel vagy lefelé mozgatni a redőnyt, vagy a stop gomb megnyomásával tudjuk a redőnyt a megfelelő pozícióban megállítani.
  A másik típus a programozható falikapcsoló. Itt tetszőlegesen megválasztott időpontokban tudjuk a redőny mozgatását programozni. Az előre beprogramozott időpontban a motor a redőnyt automatikusan leereszti és felhúzza.
  Ennél a típusnál lehetőség van a nyári melegben, az otthon különböző pontjain, a redőnyök automatikus mozgatására, annak megfelelően, hogy az otthon melyik részét érik a nap sugarai.

 • A másik és egyben leggyakoribb lehetőség a távirányítóval történő mozgatás.
  A távirányítóval történő motoros redőny vezérlése, teljes kényelmet nyújt a használójának, mert nem csak az ablak mellöl tudja vezérelni a mozgatást, hanem az otthona bármely pontjáról. Egy távirányító segítségével külön-külön vagy akár egyszerre az összes redőnyt felhúzhatja vagy leengedheti.

Motoros redőny előnyei:

 • Maximális kényelmet nyújt
 • Növeli a biztonságot, mert az előre programozható, hogy a kívánt időben le vagy fel menjen.
 • Az idősek számára nélkülözhetetlen a kényelemes redőny mozgatáshoz.

Az általunk forgalmazott motoros redőnyök kiváló minőségűek és mindenben megfelelnek az EU-s szabványoknak.

A redőnymotorok közös jellemzője a megbízhatóság és a csendes működés.

Ha szeretné a redőnyeit egy gombnyomással kényelmesen működtetni, akkor Önnek az elektromos vezérlésű motoros redőny a megfelelő választás, amit vállalkozásunknál kedvező áron megrendelhet.

Motoros redőny szerelés profikkal!

motoros redőny szerelés

Motoros redőny szerelés, profi, gyakorlott szakemberekkel, kedvező feltételekkel, rövid határidők, tapasztalja meg az előnyöket!

Napjainkban a motoros redőnyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanis sokkal egyszerűbb, kényelmesebb megoldást kínálnak az árnyékolók terén. Ahhoz, hogy az emberek megtapasztalják a rendszerek előnyeit, és éveken át problémamentesen kiszolgálják őket, mindenképp profikra kell bízni a motoros redőny szerelést. Amennyiben Ön is szeretne váltani modern árnyékolókra, és még nem találta meg a megfelelő szakembereket a feladathoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A motoros redőny szerelésben élen járunk, az évek során rengeteg ügyfelünknek biztosítottuk minőségi, profi munka keretein belül új árnyékolóikat. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnánk a modern alternatívák előnyeit a mindennapokban. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk azért, hogy ügyfeleink számára egyszerűen kezelhető, megbízható rendszereket adhassunk át. A motoros redőny szerelés során kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, precizitásra. A végeredménnyel garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy a régi árnyékolók cseréjéről, bennünket bármilyen esetben bátran kereshet. Ha a komfort mellett a biztonságérzetet is növelné, nem lehet kérdés, hogy a motoros redőny szerelést válassza. Az árnyékoló mozgatásának beprogramozásával folyamatosan azt a hatást keltheti, mintha tartózkodnának az otthonában.

motoros redőny szereléssel kapcsolatban ránk biztosan számíthat, profi munkánkkal kiválóan működő rendszert vehet át! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a profi szerelésért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Motoros redőny szerelés a komfortosabb otthonért!

motoros redőny szerelés

motoros redőny szerelés maximális kényelmet nyújt, cserélje le Ön is hagyományos árnyékolóját a legkorszerűbb típusra!

Az árnyékolástechnika terén igazi klasszikusnak számít a redőny, ami az évek múlásával sokféle változáson esett át, és ma már többféle típusban áll rendelkezésre. A jól ismert, gurtnival mozgatható változat mellett motoros redőny szerelés is rendelhető, ami azt jelenti, hogy egyetlen gombnyomással lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Egy ilyen árnyékolóval rendkívül komfortossá tehető az otthon, de előnyei nem merülnek ki ennyiben. A motoros redőny szerelés a biztonságot is szolgálja, hiszen a mozgatás beprogramozható, így akkor is azt a látszatot kelthetik a lakók, hogy a lakásban tartózkodnak, amikor valójában nincsenek otthon.

motoros redőny szerelés a beépítési lehetőségeket illetően és a vezérlést tekintve is az igényekre szabható, hiszen többféle opcióból válogathatnak a megrendelők.

Váltson Ön is új árnyékolóra, a szerelést pedig bízza ránk! Tegye fel kérdéseit, és kérje bátran ajánlatunkat, segítünk!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!