Híreink

Hírek

Olvassa híreinket!

Hálószoba árnyékolásához keres egyszerű, praktikus megoldást?

roletta, fényzáró roletta, fényáteresztő rolettaA hálószobával kapcsolatban sokaknak igen magasak az elvárásaik, nem véletlenül. Tisztában vannak a pihenés, alvás fontosságával, ezért szeretnék kihozni a maximumot az éjszakákból annak érdekében, hogy megőrizzék mentális és fizikai egészségüket.

Lényeges számukra az is, hogy megfelelő árnyékolás álljon rendelkezésre a helyiségen belül. A kintről beszűrődő fényekre egyesek különösen érzékenyek lehetnek, arról nem beszélve, hogy senki sem szeretné azt, ha a kíváncsi szemek betekintést nyernének a hálószobájukba.

A függönyök dizájnosak és sokat hozzátesznek a stílusos tér kialakításához, viszont a fényzárásban már gyengén teljesíthetnek. Akiknek fontos a zavartalan pihenés, alvás nem elégszenek meg a függönyök nyújtotta megoldással.

Ismerkedjen meg a fényzáró rolettával!

A roletták egyre több ingatlanban vannak jelen, pontosan azért, mert sokkal kényelmesebb és praktikusabb megoldást kínálnak a függönyökhöz képest.

A hálószobába kifejezetten jó választás a fényzáró roletta, amelynek teljesítményével az emberek garantáltan elégedettek lesznek. Ez a típus teljes sötétséget tud biztosítani, így akik különösen érzékenyek a fényekre, nekik ideális opciót nyújt ez a fajta árnyékoló.

fényzáró roletta segít abban, hogy az emberek biztosíthassák a pihentetőbb alvást, amire sokaknak szükségük van.

Akik éjszakai műszakban dolgoznak, és nappal aludnának, nekik különösen jó választás ez az árnyékoló, mivel a nappali fények így nem juthatnak be a hálószobába.

Roletta, ami az energiahatékonyság területén is bizonyít

A roletták nem csupán a nyugodt körülményekről gondoskodnak, hanem a kiadások csökkentéséhez is hozzájárulnak. A fényzáró típusok a hőszigetelésben is bizonyítanak, egész évben gondoskodnak az optimális körülményekről.

Éves szinten sokat lehet spórolni, és még a hálószoba hőmérsékletére sem lehet panasz.

Tapasztalja meg az árnyékoló előnyeit, a fényzáró típuson kívül választhat fényáteresztő rolettát is. Megrendelőinknek igényes megoldásokat kínálunk.

Ha bővebb információkat kérne, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Mit tudnak nyújtani a programozható motoros redőnyök az otthonokban?

szerelésmotoros redőny beszerelésAz árnyékolás egyik legmodernebb eszköze ma nem más, mint a motoros redőny és minden, ami motorizált, tehát nem kell a mozgatásához a kézi erőt használni. Motoros redőnye annak is lehet, akinek eredetileg hagyományos árnyékolót szereltek az ablakára.

Programozható és praktikus árnyékoló

Az új fajta redőnyök ugyanazt tudják, mint a régi típusok és annál még sokkal többet. A következő néhány pontban összefoglaljuk, hogy mi mindent nyer azzal, ha az árnyékolóját be lehet programozni és távirányítani.

1. A motorizált redőnyöket fali kapcsolóval vagy távirányítóval lehet mozgatni, a legkorszerűbb modellekhez pedig applikáció, érintőképernyős vezérlőfelület is tartozik. Máris több eszköz áll a tulajdonos rendelkezésére, mint a kézzel mozgatható változatnál. Ennek megvan az az előnye, hogy a redőnyt sokoldalúbban lehet egy otthon és a felhasználók számára eladni.

2. A motoros redőnyöknek a vezérlése hozzákapcsolható a komplett okos otthon rendszerhez is, amivel egy teljesen automatizált otthont lehet irányítani és igény szerint programozni. A klíma, a nyílászárók, hűtés, fűtés, világítás mellett az árnyékolók is okosak lehetnek.

3. A meglévő wifi kapcsolattal és okos eszközre telepíthető applikációval működtethető árnyékolókat gyakorlatilag bármikor lehet mozgatni. A nyaralásból vagy a munkahelyről, egy programról is tetszőlegesen tudja le és fel parancsolni a redőnyöket. Egy váratlan vihar kitörése, perszelő kánikula sem akadály, azonnal alkalmazkodni tud a távolból is a megváltozott időjáráshoz.

4. Az árnyékolók mozgása időzíthető, ami egyrészt a napi rutinhoz igazodik, másrészt növelni tudja az ingatlan biztonságát is. Nem történhet olyan, hogy elfelejti leengedni a nyílászárókat védő redőnyöket, mert a rendszer megteszi Ön helyett. Utazáskor szintén a programra bízhatja az otthonát.

A motoros redőny beszerelés egyik e a csapatunk nyújtotta szolgáltatásoknak. Az új árnyékolót nem csak meg tudja vásárolni tőlünk, de a motoros redőny szerelést is nyugodtan ránk bízhatja! A részletekről egyeztessen a kollégánkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A zsaluzia szerelést érdemes a nyaralóra megrendelni

zsaluzia szerelésA zsaluzia szerelést iktassa be, még mielőtt megérkezik az igazi, nyári kánikula! Ne csak az otthonára gondoljon, a nyaralót is készítse fel a nyárra!

A nyári hónapok ideje alatt igazi jutalom egy saját nyaraló, ahová el lehet menekülni, ha igazán tombol a nyár. A városi nyüzsgés és a betonból sugárzó hőség elviselhetetlenné fokozza a nyári hétköznapokat. Aki teheti, az minél többet tartózkodik vidéken, természetközeli helyeken, ahol enyhülésre lehet számítani a forróság elől.

Árnyékolás a nyaralóban

Az árnyékolók használatának óriási szerepe van abban, hogy mennyire érzi komfortosnak, élhetőnek egy tulajdonos az ingatlant. A nyári napok az év leghosszabbjai közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy már kora reggel világosodik és este kilenc előtt nem is lehet alkonyatra számítani.

A több napsütés azzal jár, hogy a világosság zavaró lehet, amikor valaki pihenni szeretne, de a benti hőmérsékletre is hatással van. A zsaluzia egyike azoknak a külső árnyékolóknak, amik megbízható védelemmel látják el az időjárással szemben a házat.

A külső árnyékolást nem érdemes elbliccelni, mert kellemetlen következményekkel jár egy hiányosan felszerelt ablak megléte. A függönyök vagy a könnyű reluxák és rolók nem képesek ugyanazt a hatást biztosítani, mint egy komoly árnyékoló. Ez a teljes sötétítés hiányával és a belső hőmérséklet kellemetlen növekedésével jár együtt.

A zsaluzia egy kifizetődő döntés

A zsaluziát minden, olyan üvegfelület elé fel lehet szereltetni, aminek átlagos vagy annál nagyobb mérete van. A legtöbb hétvégi háznak van terasza is, ami nagyobb ablakokat, terasz ajtót jelent. A többféle formájú, mozgatható lamellákkal készült zsaluzia képes lefedni a nyílászárók üvegét és szigetelni azt.

A szerelésnél nem jelent akadályt az árnyékoló mozgathatósága, kézi vagy motoros típusa sem. A méretre is rendelhető árnyékoló mutatós, prémium minőséget képvisel és maximális védelmet tud megteremteni a nyári évszakkal szemben is.

Ha érdekli ez a termékünk, keressen minket bizalommal vásárlással és szereléssel kapcsolatban is!

Milyen árnyékolót válasszon a szalagfüggöny szereléshez?

szalagfüggöny egyedi méretbenA szalagfüggöny szerelés a beltéri árnyékoló megvásárlásának az utolsó lépése. Milyen, további lépések előzik meg a szalagfüggöny átadását?

A vásárlónak döntenie kell arról, hogy tulajdonságaiban milyen árnyékoló kerül majd az ablakra, illetve az otthonába. Kézenfekvő például mérlegelni azt, hogy a szalagfüggöny lamellái milyen anyagból készüljenek. A hagyományos vagy modern, bevonatos textilek többsége könnyen kezelhető poliészter.

A szín, anyag és minta meghatározó az árnyékoló stílusának a szempontjából.  Ezek a jellemzők a külsőre vonatkoznak, de a szereléshez szükség van pontos méretekre is. A szalagfüggöny gyártás lehetővé teszi, hogy a szalagfüggönyök egyedi méretben is készüljenek.

Az árnyékoló kerülhet ablak vagy ajtó üvege elé is. A méreteihez tudni kell, hogy milyen széles és magas lesz a szalagfüggöny. Meddig fog érni a lamellasor, földig, radiátorig? Méretvételnél bele kell számolni a tartó konzol túlnyúlását oldalirányba. Számít, hogy milyen kialakítást kap az árnyékoló, íves, normál vagy feszített formát. Figyelembe kell venni a mérethatárokat, általában maximum 6-7 méter szélesség és magasság valósítható meg.

Szúnyogháló szerelés ősszel is

szúnyogháló szerelésAz őszi időszakban is szükség lehet még szúnyoghálóra. Bízza profikra a szerelést, így hatékony védelmet kaphat a rovarokkal, bogarakkal szemben!

Sokan azt gondolnák, hogy ősszel már nincs szükség szúnyoghálóra, hiszen jön a hideg, a bogarak és rovarok pedig elvonulnak.

Az élőlények nagyon érzékenyen reagálnak a környezeti hatásokra. Főleg a fény az, amely iránymutatást ad nekik, ezzel érzékelik azt, hogy új évszak fog beköszönteni.

A rovarok, bogarak megpróbálnak a házakban meghúzni magukat

Nagyon sok élőlényre jellemző, hogy a meleg, védett helyen húznák meg magukat, nem véletlen, hogy például a téli időszakban több háztartásban is megnő a pókok létszáma. Bizonyos csoportok az ablakpárkányok alatt találják meg az ideális óvóhelyüket, így történhet meg az, hogy katicabogarakkal, egyéb rovarokkal találkoznak ablaknyitáskor az emberek.

Tény, hogy a legtöbb rovar rendkívül hasznos, és elengedhetetlen az élet körforgásához, viszont érthető, hogy az emberek nem szeretnének közvetlenül együtt élni velük. Ebben tudnak segíteni ősszel is a szúnyoghálók.

Szúnyoghálók, amelyekkel meggátolhatja a rovarok bejutását

A szúnyoghálók fontos szerepet töltenek be abban, hogy az ősszel se jöjjenek be a kellemetlen látogatók. Ebben az időszakban, az említett okok miatt talán még fontosabb, hogy fent legyenek a praktikus kiegészítők a nyílászárókon.

Érdemes az ajtókra is szúnyoghálót szereltetni, hiszen a túlélő ösztön roppant jól működik a rovarok esetében is. Elég egy apró rés is ahhoz, hogy bejussanak a házba.

Gondoskodjon a rovarok távoltartásáról, hiszen egyes csoportok még csípéseket is okozhatnak. A szúnyogháló szerelés keretein belül igényes megoldásokat kínálunk az ügyfeleknek. Rugalmasak, megbízhatók vagyunk, igyekszünk minél hamarabb gondoskodni a hálók telepítéséről.

Honlapunkon részletesebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A korrekt árakról sem feledkezünk meg. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A zsaluzia szerelést nem lehet elsietni

Zsaluzia szerelésA zsaluzia szerelésre minden vásárlónak szüksége van, aki új árnyékolóval rendelkezik. A szakember keze nyomán minden alkatrész a pontos helyére kerül.

A reluxákkal mindenki találkozott már, főleg irodákban, közintézményekben, különböző szolgáltatóknál látható ilyen beltéri árnyékoló. A reluxák kültéri megfelelője a zsaluzia, ami mindent tud, amit a beltéri árnyékoló és annál sokkal többet is. Elegáns, erős, könnyen kezelhető árnyékoló.

A több típusban készülő, de mindig modern külsővel hódító árnyékoló nagy üvegfelületek elé is felszerelhető. Kiváló árnyékolást, belátásvédelmet ad és a nyári napokon nagyszerűen meg lehet akadályozni a használatával a szobák felmelegedését.

Szerelni csak precízen,  rutinosan

Ami a zsaluzia szerelést illet, jó hír, hogy gyakorlatilag bárhová fel lehet szerelni. A felszerelt zsaluzia precízen záró lamellákkal és prémium megjelenéssel fogja az ingatlanban élők hétköznapjait megkönnyíteni. A motorizált változatot is választhatja a vásárló, ha valóban a tökéletes kényelmet és kihasználhatóságot keresi egy árnyékolóban.

A vakolható tokos kivitelezéskor építhető be, a külső tokos változat pedig utólag is. A motoros modellek és a manuálisan mozgathatóak is igénylik a pontos illesztést. A funkció és az esztétika miatt egyaránt fontos, hogy szakember, méghozzá gyakorlott egyén végezze el az árnyékoló felszerelését. A lamelláknak a tokszerkezettel tökéletesen merőleges szöget kell bezárniuk, ez jelzi, hogy nem lett ferde a szerelés. A szereléshez emiatt kettő ember csapatmunkája szükséges.

A zsaluzia mozgató kurbliját is fel kell rögzíteni a helyére, ehhez szükség lehet a bevezetőnyílás kialakítására is. Motorizált modell esetében nem kell kurblit rögzíteni, de típustól függően szükség lehet kapcsoló elhelyezésére.

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz telefonon vagy email-ben és mi örömmel segítünk az árnyékoló beszerzésben és szerelésben is. Egyetlen helyről meg tudja vásárolni az árnyékolás korszerű eszközeit és a telepítéssel sem kell foglalkoznia.

Milyen zsaluzia típusok léteznek?

zsaluziaA zsaluzia olyan árnyékoló, ami nem okoz csalódást. Csupán választani kell az elérhető zsaluzia típusokból, melyik illik az ablakokra.

Azt már az elején szeretnénk leszögezni, hogy a zsaluzia minden egyes típusa kiválóan teljesít. A zaj ellen, a hőmérséklet ingadozással szemben, a fény szabályozásához is tökéletesen alkalmas minden modell. A különbség az egyes zsaluzia típusok között két ponton érhető tetten. Az egyik a kültéri árnyékoló beépíthetőségére vonatkozik, a másik különbség pedig a lamellákra. Egyébként mindegyik árnyékoló esztétikailag és teljesítmény szempontjából is kifogástalan.

Milyen típusokból válogathat?

A zsaluziákból készítenek külső tokozásút és rejtett vagyis beépített tokozásút is. A nevek alapján már sejteni lehet, hogy mi a különbség a kettő között. Aki nem szeretne az ablakot, homlokzatot megváltoztató tokot, válassza a rejtett változatot. Arra viszont ügyelni kell a tervezésnél, hogy utólag csak a külső tokos modell szerelhető fel.

A zsaluzia alumíniumból gyártott lamellákkal válik erős árnyékolóvá, ami az időjárásnak is kiválóan ellenáll. A lamellák forgathatóak, az árnyékoló csukott állapotában szépen simulnak egymásra. A lamellák formája adja a nevüket és a zsaluzia típusok elnevezését is.

A zsaluzia lamelláit betűkkel azonosítják, összesen három, alapvető típust tudunk megkülönböztetni. Z, C, S lamellás zsaluziák között tud válogatni a vásárló. Nézzük, hogy mit takarnak az egyes elnevezések, illetve betűk, ha zsaluziáról van szó!

  • C zsaluzia: Az igazi klasszikus, ami domború formájával nagyszerűen szabályozható és pontosan beállítható árnyékolót alkot.
  • Z zsaluzia: A Z forma jobb záródást, nagyobb zárási felületet eredményez a lamellák között, a fejlesztéseknek köszönhetően az árnyékoló használata zajtalanabb. Modern külső, nagyobb merevség jellemzi.
  • S zsaluzia: Ezt a típust lehet mondani a zsaluzia fejlesztés csúcsának, ugyanis a többi kettő alapján készült, a legújabb változat. A legkiemelkedőbb szigetelési és fényzárási tulajdonságokkal rendelkezik az összes típus közül, köszönhetően a geometriai kialakításnak és az anyaghasználatnak.

Növelje ingatlana értékét, rendeljen motoros redőny beszerelést!

motoros redőny beszerelésA motoros redőny beszerelése után egy megújult otthonba térhet haza. Az árnyékolók is hatással vannak arra, hogy milyen értékes az ingatlana.

Ha azt hallja egy lakás vagy ház tulajdonos, hogy felújítást vagy korszerűsítést kellene terveznie, mindjárt óriásira duzzadó összegek jelennek meg a szemei előtt. Vannak olyan változtatások, amikért nem kell irreálisan magas költségekkel számolni, mégis kézzel fogható és számokban mérhető eredménnyel járnak. Pár új vagy korszerűsített redőny is ebbe a kategóriába sorolható. Érdemes költeni rá, mert most és később is tapasztalni fogja az előnyeit.

Az ablakokon a külső oldalra rögzíthető árnyékolók, a redőnyök népszerű megoldásnak számítanak. Sokoldalú árnyékolók ezek, amik hangszigetelnek, hőszigetelnek, hőmérséklet szabályzásban is részt vesznek és védik az ablakokat a behatolóktól. A redőnyök közötti alapvető különbségnek számít, hogy gurtnis vagy motorizált árnyékolóról van szó. A motoros redőny az Ön ablakairól még mindig hiányzik? Ideje döntenie, hogy mit vár el egy redőnytől és ennek fényében cselekedni!

A redőny arra is képes, hogy az ingatlana értékét megnövelje. Ez a tulajdonsága határozottan jó pont, ha a későbbiekben az ingatlanpiacon szeretné értékesíteni a lakását vagy a házát. A motorizált árnyékolók iránt többen érdeklődnek, hiszen mindenki számára könnyű kezelést és személyre szabható használatot jelentenek. Egyértelműen hozzá tudnak járulni a kényelem növeléséhez még akkor is, ha a lakók nem tartózkodnak otthon. A programozható típusok teszik a dolgukat a lakók távollétében is.

Az új redőnyök beszerelését kérje a rutinos szakemberekből álló csapatunktól, ha nem szeretne sokat várni vagy utólagos javítások megrendelésével időt tölteni! A kiválasztott árnyékoló motorizálása vagy az új redőny beszerelése is rutin munkát jelent a számunkra, amit éppen ezért magas színvonalon végzünk minden ügyfelünknek. Csak egy telefonhívásra vagy egy email üzenetre van attól, hogy az ingatlana komfortosabb és értékesebb is legyen egyetlen, új kiegészítőtől.

Motoros redőny készítés az Ön ablakaira!

motoros redőny készítésMotoros redőny készítést rendeljen tőlünk távirányítóval vagy kapcsolóval! Az új árnyékolóval maximálisan elégedett lesz!

A redőny motorizált változata alkalmas arra, hogy egyszerűbbé tegye a fényszabályozás tevékenységét. Egy redőnyből olyan modellt válasszon, ami sokoldalú és minőségi egyszerre! Az igazán jól működő redőny az árnyékolás mellett szigetel, a zaj ellen is véd, de a betörőket is el tudja rettenteni. Ezeket a tulajdonságokat egyszerre megtalálja egy elektromos redőnyben. A motoros redőny készítés tehát olyan szolgáltatás, ami hosszú távon egy jó befektetésnek számít. Rendeljen a mi cégünktől motoros redőny készítést, ha az árnyékolóit szeretné lecserélni modern redőnyökre!

motoros redőny készítés minden esetben személyre szabott szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelekkel minden részletet megbeszélünk és egyeztetünk annak érdekében, hogy az új árnyékolók minden tulajdonsága az új tulajdonosok kényelmét tudja kiszolgálni. A motorizált redőnyök méretre gyártott árnyékolók, amiket távkapcsolóval vagy pedig falra szerelt kapcsoló gombbal lehet vezérelni. A motoros redőny készítés során minden tartozékot és kiegészítőt is a kész árnyékolóhoz adunk. A távirányítóval működtethető árnyékoló jó döntés akkor, ha a legmagasabb fokú komfortot keresi és nem jelent gondot plusz egy távirányító a házban. A kapcsolós megoldás egy fix helyre rögzített gombot jelent, amit mindig egyszerű megtalálni és kezelni is. Nincs erőlködés, fáradozás, járkálás, csak pár gombnyomás és máris gördül az árnyékoló.

Az új árnyékolóit előzetes felmérés és egyeztetés után átadjuk Önnek, a helyszínre szállítva pedig felszereljük az ablakokra. A beüzemeléssel sem kell Önnek bajlódnia, használatra készen adjuk át az új redőnyöket. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, amennyiben a termékeink és a szolgáltatásaink szimpatikusak Önnek! A honlapon elérhető telefonszámon vagy email címen lépjen velünk kapcsolatba és igényeljen tőlünk személyre szabott árajánlatot a motoros redőny készítésre!

A külsőtokos műanyag redőny korszerűsítéshez jó választás!

külsőtokos műanyag redőnyökKülsőtokos műanyag redőnyöket szállítunk és szerelünk be felújításhoz is! Az új árnyékolók könnyen a helyükre kerülnek, bízza ránk őket!

Az árnyékolók cseréje gyakran sorra kerül egy részleges vagy teljes felújításnál. A korszerű redőny a működésével egy sokkal komfortosabb és jobban funkcionáló ingatlan használatához tud hozzájárulni. A régi redőny, ami nem működik megfelelően, csak viszi a pénzt és bosszúságot is okoz. Probléma lehet a mozgatásával, nem tud megfelelően szigetelni vagy egyszerűen csak nem megbízható a fényzárása. Döntsön az árnyékolók cseréje mellett, ez egy felújításnál jó befektetésnek számít!

külsőtokos műanyag redőnyöket minden felújítónak ajánljuk, aki hosszú távra szóló befektetést szeretne megvalósítani. A külsőtokos műanyag redőnyöknek megvan az a kiváló tulajdonsága, hogy nagyon könnyű őket kezelni. Ez a beépítésükre is vonatkozik. Egy kész ingatlannál is lehet tervezni ezzel a típusú árnyékolóval, aminek a telepítését ügyes szakemberre kell bízni. A szakember a külsőtokos műanyag redőnyt beszereli, beállítja, méghozzá ügy, hogy nyoma sem marad a munkálatoknak.

Döntsön egy kifizetődő megoldás mellett, ha felújításba fog bele és nem szeretné a költségeket feleslegesen növelni! Nem véletlenül a külsőtokos műanyag redőny az, ami egyike a gyakran használt árnyékolóknak. Ez az árnyékoló kiválóan alkalmas arra, hogy az ingatlant kellemesebb hellyé tegye a megléte és a használata és arra is, hogy az értékét növelje. A vásárló el tudja dönteni, hogy motoros működtetésű árnyékolót szeretne vagy hagyományosat és olyan kiegészítőkkel is sokoldalúbbá teheti a redőnyt, mint amilyen a szúnyogháló.

Az új redőnyöket megvásárolni és beszereltetni egyszerű feladat! Rendelje meg az új külsőtokos műanyag redőnyöket tőlünk és a többi teendőt is bízza ránk nyugodtan! Lépjen kapcsolatba velünk, ha érdeklődik a szolgáltatásaink iránt! A weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén mindent megtudhat a termékeinkről, az árainkról, valamint a szolgáltatásainkról is.

Szúnyogháló ajtóra is, az összes nyílászáró védelméhez!

AblakpárkánySzúnyogháló ajtóra is kedvező áron, magas minőségben kapható! Forduljon hozzánk, és szerezze be megbízható cégtől a rovarok elleni védelem alapkellékét!

Nyakunkon a tavasz, lassan éledezik a természet. Azonban a növényekkel együtt bizony a rovarok is életre kelnek és újra megjelennek mindenhol a legyek, darazsak, poloskák, katicabogarak, majd kicsit később a sokak által nem kedvelt szúnyogok. Tény, hogy bosszantóak tudnak lenni ezek az állatok, főleg, ha bejutnak az otthonunkba. Már pedig a legyek például rászállnak az ételre is, ha tehetik, ezért mindenképp érdemes ellenük védekezni. Ennek leghatásosabb módja a szúnyoghálók telepítése, de fontos, hogy minden nyílászárónál gondoskodjunk a védelemről! Szúnyogháló ajtóra is kapható, így a terasz vagy erkély kijárata is védetté tehető.

Szúnyoghálót ajtóra is megéri telepíteni. Sokan szeretik, ha a kellemes tavaszi, nyári napokon szinte folyamatosan nyitva van minden ablak, ajtó, viszont így szúnyogháló használata nélkül elkerülhetetlen, hogy a repülő rovarok megtalálják a bejáratot. Legyen szó akár erkélyajtóról, akár teraszajtóról, számos praktikus megoldás létezik. A választás során természetesen fontos kérdés, hogy az ajtónak átjárhatónak kell-e lennie. Ha nem, akkor a fix keretes háló is szóba jöhet. Ha viszont a nyílászárót közlekedésre is használjuk, akkor a toló, a nyíló verzió vagy a pliszés szúnyogháló jelenti az ideális megoldást. Utóbbi egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit praktikus kialakításának köszönhet, ez ugyanis oldalról elhúzható és bármelyik ponton megállítható visszacsapódás nélkül. Ezek a szúnyoghálók ajtóra is ideálisak, hiszen nem akadályozzák a mozgást, ugyanakkor kint tartják a kellemetlenkedő vendégeket. További előnyük, hogy nem csak a rovarok berepülését akadályozzák meg, hanem például a sokakat allergizáló nyárfa szöszökét is. A szúnyogháló ajtóra minden lakásba ideális.

Cégünknél a szúnyogháló ajtóra és ablakra is kedvező áron beszerezhető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, védje otthonát a rovaroktól hatékony eszközeinkkel! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keresse őket akár még ma!

Ablakpárkány: mi a szerepe?

AblakpárkányAz ablakpárkány nem csupán esztétikai és kényelmi szempontból fontos, épp ellenkezőleg: rendkívül fontos feladatot lát el a nyílászáróknál.

Sokan nem is gondolnák, de az ablakpárkány fontos része a homlokzatnak, és nem csak arról van szó, hogy jól mutat, ugyanis az ablakok nedvesség elleni szigetelésében is kulcsfontosságú szerepet játszik. A külső ablakpárkányok feladata, hogy a lecsorgó nedvességet elvezessék az ablakoktól, így megelőzve a falak nedvesedését. A víz így nem a homlokzaton folyik végig, hanem attól távolabb csöpög le, és így nem tesz kárt a vakolatban, illetve a fal szerkezetében.

Természetesen annak érdekében, hogy ezt a feladatot megfelelően láthassák el, fontos az ablakpárkányok anyaga, valamint a beépítés minősége is. Mindenképp olyan anyagra van szükség, aminek nem árt sem a csapadék, sem az UV-sugárzás, de még a fagyok sem. Ilyen az például az acéllemez, de gránitból, a műkőből, vagy műanyagból is készíthetőek ablakpárkányok; a választást így elsősorban az anyagiak határozzák meg. A beépítés minősége azonban olyasmi, ami kizárólag a legmagasabb minőségben fogadható el, ellenkező esetben ugyanis nem csupán a fal, de az ablakkeret is ázhat, ami - fa nyílászárók esetében - még súlyosabb problémákhoz vezethet. A belső ablakpárkányok szerepe ezzel szemben kizárólag a kényelemről és az esztétikus megjelenésről szól, ám az elhagyásukat nem érdemes fontolóra venni, hiszen kifejezetten kedvező árúak.

Érdemes olyan ablakpárkányt választani, ami nem igényel szakszerű ápolást, ugyanakkor hosszú távon is megállja a helyét. Ha építkezik, vagy felújít, érdemes figyelmet szentelnie ennek az apró, ám jelentéktelennek egyáltalán nem mondható kiegészítőnek, ami nem csak esztétikusabbá teszi az otthonát, de a beázásból fakadó károk megelőzésében is fontos szerepet játszik!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az ablakpárkányok iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!