Híreink

Hírek

Olvassa híreinket!

Motoros redőny készítés az Ön ablakaira!

motoros redőny készítésMotoros redőny készítést rendeljen tőlünk távirányítóval vagy kapcsolóval! Az új árnyékolóval maximálisan elégedett lesz!

A redőny motorizált változata alkalmas arra, hogy egyszerűbbé tegye a fényszabályozás tevékenységét. Egy redőnyből olyan modellt válasszon, ami sokoldalú és minőségi egyszerre! Az igazán jól működő redőny az árnyékolás mellett szigetel, a zaj ellen is véd, de a betörőket is el tudja rettenteni. Ezeket a tulajdonságokat egyszerre megtalálja egy elektromos redőnyben. A motoros redőny készítés tehát olyan szolgáltatás, ami hosszú távon egy jó befektetésnek számít. Rendeljen a mi cégünktől motoros redőny készítést, ha az árnyékolóit szeretné lecserélni modern redőnyökre!

motoros redőny készítés minden esetben személyre szabott szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelekkel minden részletet megbeszélünk és egyeztetünk annak érdekében, hogy az új árnyékolók minden tulajdonsága az új tulajdonosok kényelmét tudja kiszolgálni. A motorizált redőnyök méretre gyártott árnyékolók, amiket távkapcsolóval vagy pedig falra szerelt kapcsoló gombbal lehet vezérelni. A motoros redőny készítés során minden tartozékot és kiegészítőt is a kész árnyékolóhoz adunk. A távirányítóval működtethető árnyékoló jó döntés akkor, ha a legmagasabb fokú komfortot keresi és nem jelent gondot plusz egy távirányító a házban. A kapcsolós megoldás egy fix helyre rögzített gombot jelent, amit mindig egyszerű megtalálni és kezelni is. Nincs erőlködés, fáradozás, járkálás, csak pár gombnyomás és máris gördül az árnyékoló.

Az új árnyékolóit előzetes felmérés és egyeztetés után átadjuk Önnek, a helyszínre szállítva pedig felszereljük az ablakokra. A beüzemeléssel sem kell Önnek bajlódnia, használatra készen adjuk át az új redőnyöket. Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, amennyiben a termékeink és a szolgáltatásaink szimpatikusak Önnek! A honlapon elérhető telefonszámon vagy email címen lépjen velünk kapcsolatba és igényeljen tőlünk személyre szabott árajánlatot a motoros redőny készítésre!

A külsőtokos műanyag redőny korszerűsítéshez jó választás!

külsőtokos műanyag redőnyökKülsőtokos műanyag redőnyöket szállítunk és szerelünk be felújításhoz is! Az új árnyékolók könnyen a helyükre kerülnek, bízza ránk őket!

Az árnyékolók cseréje gyakran sorra kerül egy részleges vagy teljes felújításnál. A korszerű redőny a működésével egy sokkal komfortosabb és jobban funkcionáló ingatlan használatához tud hozzájárulni. A régi redőny, ami nem működik megfelelően, csak viszi a pénzt és bosszúságot is okoz. Probléma lehet a mozgatásával, nem tud megfelelően szigetelni vagy egyszerűen csak nem megbízható a fényzárása. Döntsön az árnyékolók cseréje mellett, ez egy felújításnál jó befektetésnek számít!

külsőtokos műanyag redőnyöket minden felújítónak ajánljuk, aki hosszú távra szóló befektetést szeretne megvalósítani. A külsőtokos műanyag redőnyöknek megvan az a kiváló tulajdonsága, hogy nagyon könnyű őket kezelni. Ez a beépítésükre is vonatkozik. Egy kész ingatlannál is lehet tervezni ezzel a típusú árnyékolóval, aminek a telepítését ügyes szakemberre kell bízni. A szakember a külsőtokos műanyag redőnyt beszereli, beállítja, méghozzá ügy, hogy nyoma sem marad a munkálatoknak.

Döntsön egy kifizetődő megoldás mellett, ha felújításba fog bele és nem szeretné a költségeket feleslegesen növelni! Nem véletlenül a külsőtokos műanyag redőny az, ami egyike a gyakran használt árnyékolóknak. Ez az árnyékoló kiválóan alkalmas arra, hogy az ingatlant kellemesebb hellyé tegye a megléte és a használata és arra is, hogy az értékét növelje. A vásárló el tudja dönteni, hogy motoros működtetésű árnyékolót szeretne vagy hagyományosat és olyan kiegészítőkkel is sokoldalúbbá teheti a redőnyt, mint amilyen a szúnyogháló.

Az új redőnyöket megvásárolni és beszereltetni egyszerű feladat! Rendelje meg az új külsőtokos műanyag redőnyöket tőlünk és a többi teendőt is bízza ránk nyugodtan! Lépjen kapcsolatba velünk, ha érdeklődik a szolgáltatásaink iránt! A weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén mindent megtudhat a termékeinkről, az árainkról, valamint a szolgáltatásainkról is.

Szúnyogháló ajtóra is, az összes nyílászáró védelméhez!

AblakpárkánySzúnyogháló ajtóra is kedvező áron, magas minőségben kapható! Forduljon hozzánk, és szerezze be megbízható cégtől a rovarok elleni védelem alapkellékét!

Nyakunkon a tavasz, lassan éledezik a természet. Azonban a növényekkel együtt bizony a rovarok is életre kelnek és újra megjelennek mindenhol a legyek, darazsak, poloskák, katicabogarak, majd kicsit később a sokak által nem kedvelt szúnyogok. Tény, hogy bosszantóak tudnak lenni ezek az állatok, főleg, ha bejutnak az otthonunkba. Már pedig a legyek például rászállnak az ételre is, ha tehetik, ezért mindenképp érdemes ellenük védekezni. Ennek leghatásosabb módja a szúnyoghálók telepítése, de fontos, hogy minden nyílászárónál gondoskodjunk a védelemről! Szúnyogháló ajtóra is kapható, így a terasz vagy erkély kijárata is védetté tehető.

Szúnyoghálót ajtóra is megéri telepíteni. Sokan szeretik, ha a kellemes tavaszi, nyári napokon szinte folyamatosan nyitva van minden ablak, ajtó, viszont így szúnyogháló használata nélkül elkerülhetetlen, hogy a repülő rovarok megtalálják a bejáratot. Legyen szó akár erkélyajtóról, akár teraszajtóról, számos praktikus megoldás létezik. A választás során természetesen fontos kérdés, hogy az ajtónak átjárhatónak kell-e lennie. Ha nem, akkor a fix keretes háló is szóba jöhet. Ha viszont a nyílászárót közlekedésre is használjuk, akkor a toló, a nyíló verzió vagy a pliszés szúnyogháló jelenti az ideális megoldást. Utóbbi egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amit praktikus kialakításának köszönhet, ez ugyanis oldalról elhúzható és bármelyik ponton megállítható visszacsapódás nélkül. Ezek a szúnyoghálók ajtóra is ideálisak, hiszen nem akadályozzák a mozgást, ugyanakkor kint tartják a kellemetlenkedő vendégeket. További előnyük, hogy nem csak a rovarok berepülését akadályozzák meg, hanem például a sokakat allergizáló nyárfa szöszökét is. A szúnyogháló ajtóra minden lakásba ideális.

Cégünknél a szúnyogháló ajtóra és ablakra is kedvező áron beszerezhető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, védje otthonát a rovaroktól hatékony eszközeinkkel! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keresse őket akár még ma!

Ablakpárkány: mi a szerepe?

AblakpárkányAz ablakpárkány nem csupán esztétikai és kényelmi szempontból fontos, épp ellenkezőleg: rendkívül fontos feladatot lát el a nyílászáróknál.

Sokan nem is gondolnák, de az ablakpárkány fontos része a homlokzatnak, és nem csak arról van szó, hogy jól mutat, ugyanis az ablakok nedvesség elleni szigetelésében is kulcsfontosságú szerepet játszik. A külső ablakpárkányok feladata, hogy a lecsorgó nedvességet elvezessék az ablakoktól, így megelőzve a falak nedvesedését. A víz így nem a homlokzaton folyik végig, hanem attól távolabb csöpög le, és így nem tesz kárt a vakolatban, illetve a fal szerkezetében.

Természetesen annak érdekében, hogy ezt a feladatot megfelelően láthassák el, fontos az ablakpárkányok anyaga, valamint a beépítés minősége is. Mindenképp olyan anyagra van szükség, aminek nem árt sem a csapadék, sem az UV-sugárzás, de még a fagyok sem. Ilyen az például az acéllemez, de gránitból, a műkőből, vagy műanyagból is készíthetőek ablakpárkányok; a választást így elsősorban az anyagiak határozzák meg. A beépítés minősége azonban olyasmi, ami kizárólag a legmagasabb minőségben fogadható el, ellenkező esetben ugyanis nem csupán a fal, de az ablakkeret is ázhat, ami - fa nyílászárók esetében - még súlyosabb problémákhoz vezethet. A belső ablakpárkányok szerepe ezzel szemben kizárólag a kényelemről és az esztétikus megjelenésről szól, ám az elhagyásukat nem érdemes fontolóra venni, hiszen kifejezetten kedvező árúak.

Érdemes olyan ablakpárkányt választani, ami nem igényel szakszerű ápolást, ugyanakkor hosszú távon is megállja a helyét. Ha építkezik, vagy felújít, érdemes figyelmet szentelnie ennek az apró, ám jelentéktelennek egyáltalán nem mondható kiegészítőnek, ami nem csak esztétikusabbá teszi az otthonát, de a beázásból fakadó károk megelőzésében is fontos szerepet játszik!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az ablakpárkányok iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!