Műanyag ablakok és bejárati ajtók

egyedi színben és méretben megrendelhetők, az Ön igényeinek megfelelően.

Salamander streamline 76 profilrendszer

A Salamander streamline 76 ablakok általános termékjellemzői:

Német gyártású, kiváló minőségű 5 légkamrás műanyag ablakok.

A műanyag ablak profilja 76 milliméter, a tokja 86 milliméter vastag. A szárnyak horganyzott acél merevítésű, aminek minimum vastagsága 1,5 milliméter. A profilok hőtényezője Uf=W/m2K. Hangszigetelési tényezőjük 45 dB-ig, a mi a 4-es zajvédelemi osztályba tartozik.

Német prémium minőségű alapanyagból, RAL 9003 Signal White valódi fehér, kiváló színtartó műanyagból, MACO biztonsági vasalattal ellátott, hibás működést gátló rendszerrel és tökéletesen kialakított résszellőző funkció beépíttetésével készülnek a Salamander streamline 76 műanyag ablakok.

A Salamander streamline 76 ablakok beépíttetésével, akár RC2-es biztonsági szint is elérhető.

Műanyag ablakok fehér vagy színezett kivitelben egyaránt megrendelhetők.

A műanyag ablakkeretbe beépített üveg vastagsága lehet:

  • 2 rétegű üveg 24 milliméter vastag
  • 3 rétegű üveg 44 milliméter vastag

A Salamander streamline 76 műanyag ablakokhoz különböző kiegészítők állnak rendelkezésre:

  • ajtó, ablak tartozékok
  • párkány, könyöklő
  • takaróléc
  • redőny, motoros redőny
  • reluxa, roletta
  • szalagfüggöny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia

Termékkínálatunkban megtalál minden árnyékolástechnikai kiegészítőt, ami legjobban illik a beépített ablakhoz és az épülethez.

Műanyag ablakok cseréjével ismét élhető lehet az otthona!

műanyag ablak beépítés

Műanyag ablakok beépítése, kedvező feltételekkel, modern, megbízható nyílászárók felhasználásával, válasszon minket a felújításkor!

Sokan vágnak bele otthonuk felújításába azért, hogy szebb és könnyebben fenntartható ingatlanban élhessenek a jövőben. A munkálatok fontos része lehet a nyílászáró csere. A régi ablakok gyakran már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, emiatt egész évben jelentős mértékben növelik a fogyasztást, ez pedig anyagi szempontból komoly hátrányokat okozhat. Amennyiben Ön profi szakemberekre bízná a műanyag ablakok cseréjét, keressen bennünket bizalommal!

műanyag ablakok cseréjével kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. A kivitelezés során a legkiválóbb nyílászárókat használjuk fel, amelyekkel otthona ismét élhető, költséghatékonyan fenntartható lesz. Hosszú távon jelentős összegeket spórolhat meg az új, modern nyílászárókkal, így mindenképp megéri belevágni a korszerű műanyag ablakok beépítésébe. A spórolás mindenképp jól fog jönni a családi kassza számára, ennek köszönhetően könnyedén alakíthat ki stabil anyagi hátteret. A munkálatoknál kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra, pontosságra, hiszen ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy az ablakok a beépítésük után tökéletesen tudjanak funkcionálni. A műanyag ablakok beépítése terén kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van. A pontosság mellett a gyorsaság sem jelenthet kihívást számunkra a munkálatok során, így Önnek nem kell hosszú heteken át várnia arra, hogy végre használhassa az új nyílászárókat.

műanyag ablakok cseréjekor nem érhetik kellemetlen meglepetések, bízza ránk bátran a munkálatokat! Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megkezdeni a kivitelezést. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, és referenciáinkról is láthat fotókat. Áraink kedvezőek, minőségi szolgáltatásunk így bárki számára könnyedén elérhető. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.