Műanyag ablakok és bejárati ajtók

egyedi színben és méretben megrendelhetők, az Ön igényeinek megfelelően.

Salamander streamline 76 profilrendszer

A Salamander streamline 76 ablakok általános termékjellemzői:

Német gyártású, kiváló minőségű 5 légkamrás műanyag ablakok.

A műanyag ablak profilja 76 milliméter, a tokja 86 milliméter vastag. A szárnyak horganyzott acél merevítésű, aminek minimum vastagsága 1,5 milliméter. A profilok hőtényezője Uf=W/m2K. Hangszigetelési tényezőjük 45 dB-ig, a mi a 4-es zajvédelemi osztályba tartozik.

Német prémium minőségű alapanyagból, RAL 9003 Signal White valódi fehér, kiváló színtartó műanyagból, MACO biztonsági vasalattal ellátott, hibás működést gátló rendszerrel és tökéletesen kialakított résszellőző funkció beépíttetésével készülnek a Salamander streamline 76 műanyag ablakok.

A Salamander streamline 76 ablakok beépíttetésével, akár RC2-es biztonsági szint is elérhető.

Műanyag ablakok fehér vagy színezett kivitelben egyaránt megrendelhetők.

A műanyag ablakkeretbe beépített üveg vastagsága lehet:

  • 2 rétegű üveg 24 milliméter vastag
  • 3 rétegű üveg 44 milliméter vastag

A Salamander streamline 76 műanyag ablakokhoz különböző kiegészítők állnak rendelkezésre:

  • ajtó, ablak tartozékok
  • párkány, könyöklő
  • takaróléc
  • redőny, motoros redőny
  • reluxa, roletta
  • szalagfüggöny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia

Termékkínálatunkban megtalál minden árnyékolástechnikai kiegészítőt, ami legjobban illik a beépített ablakhoz és az épülethez.

A műanyag ablak beépítéssel csak jól járhat!

műanyag ablak beépítés

műanyag ablak beépítéssel csökkentheti a kiadásait, és életminőség javulást is tapasztalhat. Legyen komfortos, könnyen fenntartható az otthona!

Sokaknak fontos, hogy könnyedén fenntartható, komfortos ingatlanban élhessenek, ezért pedig meg is tesznek mindent. Nyitottak azokra a megoldásokra, amelyek fontos szerepet tölthetnek be a kiadások csökkentésében és az életminőség javításában. Szerencsére manapság egyre több kedvező lehetőség érhető el az épületek gazdaságos fenntarthatóságával, komfortérzetének növelésével kapcsolatban, így mindenki megtalálhatja a számára ideális alternatívákat. Amennyiben Önnek is fontos, hogy tudjon spórolni, és javítana az életminőségen, válassza a műanyag ablak beépítését!

A műanyag ablak beépítésével nagyon jól járhatnak az ingatlantulajdonosok. A műanyagból készült nyílászárók hozzájárulnak a kiadások csökkentéséhez. Kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, beépítésük után sokkal kellemesebb környezetet lehet létrehozni az ingatlanon belül. Most, hogy beköszöntött az ősz, és egyre hidegebbek a napok, még fontosabb, hogy az ember költségcsökkentő megoldásokat részesítsen előnyben, mert ellenkező esetben igencsak problémás lehet a fűtésszezon anyagi szempontból. A műanyag ablakok beépítése hosszú távon óriási segítséget nyújt az ingatlantulajdonosoknak. Éves szinten jelentős összegek maradhatnak a pénztárcában, így pedig nem okozhat gondot spórolni, pénzt félre tenni. A műanyag ablakok beépítésekor ránk számíthat. Minőségi munkát végzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk.

műanyag ablakok beépítésében élen járunk, bízza ránk bátran a kivitelezést, így biztosan megtapasztalhatja a nyílászárók előnyeit! A legkiválóbb ablakokat használjuk fel a munkálatokhoz. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok cseréjével ismét élhető lehet az otthona!

műanyag ablak beépítés

Műanyag ablakok beépítése, kedvező feltételekkel, modern, megbízható nyílászárók felhasználásával, válasszon minket a felújításkor!

Sokan vágnak bele otthonuk felújításába azért, hogy szebb és könnyebben fenntartható ingatlanban élhessenek a jövőben. A munkálatok fontos része lehet a nyílászáró csere. A régi ablakok gyakran már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, emiatt egész évben jelentős mértékben növelik a fogyasztást, ez pedig anyagi szempontból komoly hátrányokat okozhat. Amennyiben Ön profi szakemberekre bízná a műanyag ablakok cseréjét, keressen bennünket bizalommal!

műanyag ablakok cseréjével kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. A kivitelezés során a legkiválóbb nyílászárókat használjuk fel, amelyekkel otthona ismét élhető, költséghatékonyan fenntartható lesz. Hosszú távon jelentős összegeket spórolhat meg az új, modern nyílászárókkal, így mindenképp megéri belevágni a korszerű műanyag ablakok beépítésébe. A spórolás mindenképp jól fog jönni a családi kassza számára, ennek köszönhetően könnyedén alakíthat ki stabil anyagi hátteret. A munkálatoknál kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra, pontosságra, hiszen ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy az ablakok a beépítésük után tökéletesen tudjanak funkcionálni. A műanyag ablakok beépítése terén kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van. A pontosság mellett a gyorsaság sem jelenthet kihívást számunkra a munkálatok során, így Önnek nem kell hosszú heteken át várnia arra, hogy végre használhassa az új nyílászárókat.

műanyag ablakok cseréjekor nem érhetik kellemetlen meglepetések, bízza ránk bátran a munkálatokat! Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megkezdeni a kivitelezést. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, és referenciáinkról is láthat fotókat. Áraink kedvezőek, minőségi szolgáltatásunk így bárki számára könnyedén elérhető. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablak beépítés német minőségű nyílászárókkal!

műanyag ablak beépítés

műanyag ablak beépítéséhez válasszon német minőségű nyílászárót és megbízható csapatot! A nyílászárók, ajtók és ablakok, egy ingatlan alapvető részei, amiknek sokoldalúnak kell lenniük. Egy ingatlan értéke, élhetősége nagy mértékben múlik azon is, hogy milyenek a nyílászárói. A régi, elavult vagy egyszerűen csak silány minőségű ablakok és ajtók napi szinten jelentenek gondot. A huzat,a pára megjelenése, a gyorsan kihűlő terek, a magas fogyasztás és a drága rezsi, a zajos szobák, a gyenge, betörőknek kihívást nem jelentő nyílászárók mind valós problémák.

műanyag ablak beépítéssel minden gondot elfelejthet, amit eddig a régi nyílászáróval megtapasztalt. Használjon olyan ablakokat, amik könnyedén teljesíteni tudják minden, a nyílászárókkal kapcsolatos elvárását és a magas minőséget képviselik! A műanyag ablak beépítéshez javasoljuk, hogy minőségi ablakokat válasszon, különben nem tud szintet lépni. A német Gealan és Rehau ablakok a gyártók hozzáértését dicsérik. A német pontosság és megbízhatóság ezekben a termékekben is testet ölt, garantáltan azt nyújtják, amit ígérnek. A műanyag is lehet színvonalas, ha megfelelő modellt választanak belőle.

A műanyag ablak beépítést bízza ránk, kiváló ár-érték arányban végezzük el az ablakcserét, amihez eredeti Gealan és Rehau ablakokat használunk. Az ablakokhoz különböző kiegészítőket is tud választani, az ablakpárkánytól az árnyékolón át a szúnyoghálóig, amiket a műanyag ablak beépítés alkalmával szintén fel tudunk szerelni. Akár egy alkalommal komplett, új, korszerű nyílászárókat, ablakokat kap a megrendelő és ezzel együtt modernebb otthont is.

Forduljon a csapatunkhoz, ha eldöntötte, hogy a műanyag ablak beépítést meg szeretné rendelni és ragaszkodik a kiemelkedő színvonalhoz mind a termék, mind a szolgáltatás szempontjából! A nyílászárók igény szerint, egyedi kivitelezésben is elérhetőek, színekben és méretben is. A pontos egyeztetéshez, helyszíni felméréshez keresse kollégáinkat és lépjen velünk kapcsolatba az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapunkon megtalál!