Műanyag ablakok és bejárati ajtók

egyedi színben és méretben megrendelhetők, az Ön igényeinek megfelelően.

Salamander streamline 76 profilrendszer

A Salamander streamline 76 ablakok általános termékjellemzői:

Német gyártású, kiváló minőségű 5 légkamrás műanyag ablakok.

A műanyag ablak profilja 76 milliméter, a tokja 86 milliméter vastag. A szárnyak horganyzott acél merevítésű, aminek minimum vastagsága 1,5 milliméter. A profilok hőtényezője Uf=W/m2K. Hangszigetelési tényezőjük 45 dB-ig, a mi a 4-es zajvédelemi osztályba tartozik.

Német prémium minőségű alapanyagból, RAL 9003 Signal White valódi fehér, kiváló színtartó műanyagból, MACO biztonsági vasalattal ellátott, hibás működést gátló rendszerrel és tökéletesen kialakított résszellőző funkció beépíttetésével készülnek a Salamander streamline 76 műanyag ablakok.

A Salamander streamline 76 ablakok beépíttetésével, akár RC2-es biztonsági szint is elérhető.

Műanyag ablakok fehér vagy színezett kivitelben egyaránt megrendelhetők.

A műanyag ablakkeretbe beépített üveg vastagsága lehet:

  • 2 rétegű üveg 24 milliméter vastag
  • 3 rétegű üveg 44 milliméter vastag

A Salamander streamline 76 műanyag ablakokhoz különböző kiegészítők állnak rendelkezésre:

  • ajtó, ablak tartozékok
  • párkány, könyöklő
  • takaróléc
  • redőny, motoros redőny
  • reluxa, roletta
  • szalagfüggöny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia

Termékkínálatunkban megtalál minden árnyékolástechnikai kiegészítőt, ami legjobban illik a beépített ablakhoz és az épülethez.

Műanyag ablak beépítés német minőségű nyílászárókkal!

műanyag ablak beépítéséhez válasszon német minőségű nyílászárót és megbízható csapatot! A nyílászárók, ajtók és ablakok, egy ingatlan alapvető részei, amiknek sokoldalúnak kell lenniük. Egy ingatlan értéke, élhetősége nagy mértékben múlik azon is, hogy milyenek a nyílászárói. A régi, elavult vagy egyszerűen csak silány minőségű ablakok és ajtók napi szinten jelentenek gondot. A huzat,a pára megjelenése, a gyorsan kihűlő terek, a magas fogyasztás és a drága rezsi, a zajos szobák, a gyenge, betörőknek kihívást nem jelentő nyílászárók mind valós problémák.

műanyag ablak beépítéssel minden gondot elfelejthet, amit eddig a régi nyílászáróval megtapasztalt. Használjon olyan ablakokat, amik könnyedén teljesíteni tudják minden, a nyílászárókkal kapcsolatos elvárását és a magas minőséget képviselik! A műanyag ablak beépítéshez javasoljuk, hogy minőségi ablakokat válasszon, különben nem tud szintet lépni. A német Gealan és Rehau ablakok a gyártók hozzáértését dicsérik. A német pontosság és megbízhatóság ezekben a termékekben is testet ölt, garantáltan azt nyújtják, amit ígérnek. A műanyag is lehet színvonalas, ha megfelelő modellt választanak belőle.

A műanyag ablak beépítést bízza ránk, kiváló ár-érték arányban végezzük el az ablakcserét, amihez eredeti Gealan és Rehau ablakokat használunk. Az ablakokhoz különböző kiegészítőket is tud választani, az ablakpárkánytól az árnyékolón át a szúnyoghálóig, amiket a műanyag ablak beépítés alkalmával szintén fel tudunk szerelni. Akár egy alkalommal komplett, új, korszerű nyílászárókat, ablakokat kap a megrendelő és ezzel együtt modernebb otthont is.

Forduljon a csapatunkhoz, ha eldöntötte, hogy a műanyag ablak beépítést meg szeretné rendelni és ragaszkodik a kiemelkedő színvonalhoz mind a termék, mind a szolgáltatás szempontjából! A nyílászárók igény szerint, egyedi kivitelezésben is elérhetőek, színekben és méretben is. A pontos egyeztetéshez, helyszíni felméréshez keresse kollégáinkat és lépjen velünk kapcsolatba az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapunkon megtalál!

műanyag ablak beépítés
További információért forduljon hozzánk bizalommal!