Műanyag ablakok és bejárati ajtók

egyedi színben és méretben megrendelhetők, az Ön igényeinek megfelelően.

Salamander streamline 76 profilrendszer

A Salamander streamline 76 ablakok általános termékjellemzői:

Német gyártású, kiváló minőségű 5 légkamrás műanyag ablakok.

A műanyag ablak profilja 76 milliméter, a tokja 86 milliméter vastag. A szárnyak horganyzott acél merevítésű, aminek minimum vastagsága 1,5 milliméter. A profilok hőtényezője Uf=W/m2K. Hangszigetelési tényezőjük 45 dB-ig, a mi a 4-es zajvédelemi osztályba tartozik.

Német prémium minőségű alapanyagból, RAL 9003 Signal White valódi fehér, kiváló színtartó műanyagból, MACO biztonsági vasalattal ellátott, hibás működést gátló rendszerrel és tökéletesen kialakított résszellőző funkció beépíttetésével készülnek a Salamander streamline 76 műanyag ablakok.

A Salamander streamline 76 ablakok beépíttetésével, akár RC2-es biztonsági szint is elérhető.

Műanyag ablakok fehér vagy színezett kivitelben egyaránt megrendelhetők.

A műanyag ablakkeretbe beépített üveg vastagsága lehet:

  • 2 rétegű üveg 24 milliméter vastag
  • 3 rétegű üveg 44 milliméter vastag

A Salamander streamline 76 műanyag ablakokhoz különböző kiegészítők állnak rendelkezésre:

  • ajtó, ablak tartozékok
  • párkány, könyöklő
  • takaróléc
  • redőny, motoros redőny
  • reluxa, roletta
  • szalagfüggöny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia

Termékkínálatunkban megtalál minden árnyékolástechnikai kiegészítőt, ami legjobban illik a beépített ablakhoz és az épülethez.

A műanyag ablak beépítéssel csak jól járhat!

műanyag ablak beépítés

műanyag ablak beépítéssel csökkentheti a kiadásait, és életminőség javulást is tapasztalhat. Legyen komfortos, könnyen fenntartható az otthona!

Sokaknak fontos, hogy könnyedén fenntartható, komfortos ingatlanban élhessenek, ezért pedig meg is tesznek mindent. Nyitottak azokra a megoldásokra, amelyek fontos szerepet tölthetnek be a kiadások csökkentésében és az életminőség javításában. Szerencsére manapság egyre több kedvező lehetőség érhető el az épületek gazdaságos fenntarthatóságával, komfortérzetének növelésével kapcsolatban, így mindenki megtalálhatja a számára ideális alternatívákat. Amennyiben Önnek is fontos, hogy tudjon spórolni, és javítana az életminőségen, válassza a műanyag ablak beépítését!

A műanyag ablak beépítésével nagyon jól járhatnak az ingatlantulajdonosok. A műanyagból készült nyílászárók hozzájárulnak a kiadások csökkentéséhez. Kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, beépítésük után sokkal kellemesebb környezetet lehet létrehozni az ingatlanon belül. Most, hogy beköszöntött az ősz, és egyre hidegebbek a napok, még fontosabb, hogy az ember költségcsökkentő megoldásokat részesítsen előnyben, mert ellenkező esetben igencsak problémás lehet a fűtésszezon anyagi szempontból. A műanyag ablakok beépítése hosszú távon óriási segítséget nyújt az ingatlantulajdonosoknak. Éves szinten jelentős összegek maradhatnak a pénztárcában, így pedig nem okozhat gondot spórolni, pénzt félre tenni. A műanyag ablakok beépítésekor ránk számíthat. Minőségi munkát végzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk.

műanyag ablakok beépítésében élen járunk, bízza ránk bátran a kivitelezést, így biztosan megtapasztalhatja a nyílászárók előnyeit! A legkiválóbb ablakokat használjuk fel a munkálatokhoz. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.