Műanyag ablakok és bejárati ajtók

egyedi színben és méretben megrendelhetők, az Ön igényeinek megfelelően.

Salamander streamline 76 profilrendszer

A Salamander streamline 76 ablakok általános termékjellemzői:

Német gyártású, kiváló minőségű 5 légkamrás műanyag ablakok.

A műanyag ablak profilja 76 milliméter, a tokja 86 milliméter vastag. A szárnyak horganyzott acél merevítésű, aminek minimum vastagsága 1,5 milliméter. A profilok hőtényezője Uf=W/m2K. Hangszigetelési tényezőjük 45 dB-ig, a mi a 4-es zajvédelemi osztályba tartozik.

Német prémium minőségű alapanyagból, RAL 9003 Signal White valódi fehér, kiváló színtartó műanyagból, MACO biztonsági vasalattal ellátott, hibás működést gátló rendszerrel és tökéletesen kialakított résszellőző funkció beépíttetésével készülnek a Salamander streamline 76 műanyag ablakok.

A Salamander streamline 76 ablakok beépíttetésével, akár RC2-es biztonsági szint is elérhető.

Műanyag ablakok fehér vagy színezett kivitelben egyaránt megrendelhetők.

A műanyag ablakkeretbe beépített üveg vastagsága lehet:

  • 2 rétegű üveg 24 milliméter vastag
  • 3 rétegű üveg 44 milliméter vastag

A Salamander streamline 76 műanyag ablakokhoz különböző kiegészítők állnak rendelkezésre:

  • ajtó, ablak tartozékok
  • párkány, könyöklő
  • takaróléc
  • redőny, motoros redőny
  • reluxa, roletta
  • szalagfüggöny
  • szúnyogháló
  • zsaluzia

Termékkínálatunkban megtalál minden árnyékolástechnikai kiegészítőt, ami legjobban illik a beépített ablakhoz és az épülethez.

Használjon kevesebb energiát, rendeljen műanyag ablak beépítést!

Műanyag ablak beépítés

Szeretne olyan ingatlant birtokolni, aminek az energiahasználata gazdaságos? Kezdje a műanyag ablak beépítés megrendelésénél!

Az otthonát nem kell lecserélnie ahhoz, hogy megtapasztalja, milyen egy fenntartható ingatlanban élni. Ahelyett, hogy eladná és új ingatlan vásárlásával, költözéssel töltené az idejét, döntsön inkább a korszerűsítés mellett! A felújított, korszerűsített ingatlan óriási változást tud produkálni, ha energiahasználatról van szó.

Az új nyílászárók komoly energiamennyiséget és ezzel párhuzamosan óriási költségeket is meg tudnak takarítani az ingatlan tulajdonosának. Ez számokban kifejezve jelenthet akár fele akkora energiafogyasztást is. Igen, ennyit számít az, ha az ablakok nem engedik ki a meleget vagy éppen a hűtött levegőt.

Úgy döntött, hogy belevág és lecseréli a régi ablakait új, műanyag nyílászárókra? A terv kivitelezéséhez kérjen fel minket és bízza a csapatunkra a teljes ablakcserét! Az új, kiválóan teljesítő műanyag nyílászáróit  is be tudja szerezni tőlünk. Ennek köszönhetően német, prémium minőségű műanyag ablakai lesznek, amiket képzett szakember gárda fog beépíteni.

A műanyag ablak beépítés több lépésből áll, ez a feladatsor a helyszíni felméréssel kezdődik. Magát a felmérést természetesen ingyenesen végezzük el a vásárlóinknak. Erre főleg akkor van szükség, ha az új ablakot egyedi tulajdonságokkal szeretné megrendelni, olyan méretben és színben, amit nem lehet megtalálni a meglévő árukészletben.

A felmérést az árajánlat elkészítése követi. A megszerzett információk és az ügyfél igényei alapján tudjuk kalkulálni a várható költségeket a nyílászárók cseréjével kapcsolatban. Amennyiben az ügyfél rábólint az ajánlatra, akkor veszi kezdetét a munka maga.

A műanyag ablak beépítését megelőzően a régi ablakokat el kell távolítani. A nyílászárók bontása, az előkészítés után jöhet az ablakok beépítése. A beépítés még nem a munka vége, mert pontos beállítással tudjuk biztosítani, hogy az ablakok minden, eredeti tulajdonsága érvényesülni tudjon. Tegye próbára a német nyílászárókat és minket is!

Egyedi méretben rendelhető színezett műanyag ablakok!

színezett műanyag ablak

A műanyag nyílászáróról már tudjuk, hogy jól teljesít, de az esztétika is legalább olyan fontos. A műanyag ablakok színválasztéka magáért beszél.

A műanyag ablakokat nem kell bemutatni senkinek sem, mert számos helyen ebből az alapanyagból készült nyílászárókkal találkozhatunk. A nyílászárókra komoly feladat nehezedik, több fronton is helyt kell állniuk. Minden vásárló elvárja az ablakoktól és az ajtóktól egyaránt, hogy tanúsítsanak kiválóságot a hőszigetelés, a hangszigetelés területén. Ezen kívül évtizedekre is lehessen velük tervezni, mert tartósak és ellenállóak is. A nyílászáró színéről se feledkezzünk meg. A műanyag színezhető alapanyag, tehát nem kell az egyszerű fehér profilok mellett döntenie minden vásárlónak.

Amennyiben műanyag ablak vagy ajtó mellett dönt, annak a színéről is dönthet. Az egyedi színben megrendelt ablakok a RAL színskálán található színárnyalatok bármelyikét megkaphatják. A szín kiválasztásának a döntése a vásárlón múlik. Az új ablak profilokat jó ötlet a bejárati ajtóval összhangba hozni és olyan árnyalatot rendelni, ami nem üt el a már meglévő nyílászáró színétől. A fehér vagy a fa utánzat túl átlagos Önnek? Bátran választhat  olyan színt is, ami élénkebb, egyedibb és az ingatlanhoz jobban illik.

A szín nem az egyetlen tulajdonsága egy műanyag ablaknak vagy bejárati ajtónak, ami a nyílászárót egyedivé tudja tenni. Ilyen a méret is. Az ablak vagy az ajtó mérete beépítés előtt tisztázandó és ha ez megvan, akkor pontosan méretre készült nyílászárók érkeznek meg a helyszínre. A Gealan műanyag profiljai színben és méretben is a megrendelő egyedi igényeihez igazíthatóak.

Ismerje meg a Gealan műanyag nyílászárókat, amiket méretre és a megrendelt színben szállítunk az ügyfeleknek! Legyen sokoldalú és esztétikus az új nyílászáró az ingatlanához!

Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, akik örömmel eligazítják az új nyílászáró megrendelésének a menetével kapcsolatban! A megadott elérhetőségeink egyikén érdeklődjön a rendelésről és a beépítésről!

A műanyag ablak beépítéssel csak jól járhat!

műanyag ablak beépítés

műanyag ablak beépítéssel csökkentheti a kiadásait, és életminőség javulást is tapasztalhat. Legyen komfortos, könnyen fenntartható az otthona!

Sokaknak fontos, hogy könnyedén fenntartható, komfortos ingatlanban élhessenek, ezért pedig meg is tesznek mindent. Nyitottak azokra a megoldásokra, amelyek fontos szerepet tölthetnek be a kiadások csökkentésében és az életminőség javításában. Szerencsére manapság egyre több kedvező lehetőség érhető el az épületek gazdaságos fenntarthatóságával, komfortérzetének növelésével kapcsolatban, így mindenki megtalálhatja a számára ideális alternatívákat. Amennyiben Önnek is fontos, hogy tudjon spórolni, és javítana az életminőségen, válassza a műanyag ablak beépítését!

A műanyag ablak beépítésével nagyon jól járhatnak az ingatlantulajdonosok. A műanyagból készült nyílászárók hozzájárulnak a kiadások csökkentéséhez. Kiváló hő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, beépítésük után sokkal kellemesebb környezetet lehet létrehozni az ingatlanon belül. Most, hogy beköszöntött az ősz, és egyre hidegebbek a napok, még fontosabb, hogy az ember költségcsökkentő megoldásokat részesítsen előnyben, mert ellenkező esetben igencsak problémás lehet a fűtésszezon anyagi szempontból. A műanyag ablakok beépítése hosszú távon óriási segítséget nyújt az ingatlantulajdonosoknak. Éves szinten jelentős összegek maradhatnak a pénztárcában, így pedig nem okozhat gondot spórolni, pénzt félre tenni. A műanyag ablakok beépítésekor ránk számíthat. Minőségi munkát végzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk.

műanyag ablakok beépítésében élen járunk, bízza ránk bátran a kivitelezést, így biztosan megtapasztalhatja a nyílászárók előnyeit! A legkiválóbb ablakokat használjuk fel a munkálatokhoz. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablakok cseréjével ismét élhető lehet az otthona!

műanyag ablak beépítés

Műanyag ablakok beépítése, kedvező feltételekkel, modern, megbízható nyílászárók felhasználásával, válasszon minket a felújításkor!

Sokan vágnak bele otthonuk felújításába azért, hogy szebb és könnyebben fenntartható ingatlanban élhessenek a jövőben. A munkálatok fontos része lehet a nyílászáró csere. A régi ablakok gyakran már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, emiatt egész évben jelentős mértékben növelik a fogyasztást, ez pedig anyagi szempontból komoly hátrányokat okozhat. Amennyiben Ön profi szakemberekre bízná a műanyag ablakok cseréjét, keressen bennünket bizalommal!

műanyag ablakok cseréjével kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. A kivitelezés során a legkiválóbb nyílászárókat használjuk fel, amelyekkel otthona ismét élhető, költséghatékonyan fenntartható lesz. Hosszú távon jelentős összegeket spórolhat meg az új, modern nyílászárókkal, így mindenképp megéri belevágni a korszerű műanyag ablakok beépítésébe. A spórolás mindenképp jól fog jönni a családi kassza számára, ennek köszönhetően könnyedén alakíthat ki stabil anyagi hátteret. A munkálatoknál kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra, pontosságra, hiszen ez szintén hozzájárul ahhoz, hogy az ablakok a beépítésük után tökéletesen tudjanak funkcionálni. A műanyag ablakok beépítése terén kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van. A pontosság mellett a gyorsaság sem jelenthet kihívást számunkra a munkálatok során, így Önnek nem kell hosszú heteken át várnia arra, hogy végre használhassa az új nyílászárókat.

műanyag ablakok cseréjekor nem érhetik kellemetlen meglepetések, bízza ránk bátran a munkálatokat! Megkeresése után igyekszünk minél hamarabb megkezdeni a kivitelezést. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, és referenciáinkról is láthat fotókat. Áraink kedvezőek, minőségi szolgáltatásunk így bárki számára könnyedén elérhető. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Műanyag ablak beépítés német minőségű nyílászárókkal!

műanyag ablak beépítés

műanyag ablak beépítéséhez válasszon német minőségű nyílászárót és megbízható csapatot! A nyílászárók, ajtók és ablakok, egy ingatlan alapvető részei, amiknek sokoldalúnak kell lenniük. Egy ingatlan értéke, élhetősége nagy mértékben múlik azon is, hogy milyenek a nyílászárói. A régi, elavult vagy egyszerűen csak silány minőségű ablakok és ajtók napi szinten jelentenek gondot. A huzat,a pára megjelenése, a gyorsan kihűlő terek, a magas fogyasztás és a drága rezsi, a zajos szobák, a gyenge, betörőknek kihívást nem jelentő nyílászárók mind valós problémák.

műanyag ablak beépítéssel minden gondot elfelejthet, amit eddig a régi nyílászáróval megtapasztalt. Használjon olyan ablakokat, amik könnyedén teljesíteni tudják minden, a nyílászárókkal kapcsolatos elvárását és a magas minőséget képviselik! A műanyag ablak beépítéshez javasoljuk, hogy minőségi ablakokat válasszon, különben nem tud szintet lépni. A német Gealan és Rehau ablakok a gyártók hozzáértését dicsérik. A német pontosság és megbízhatóság ezekben a termékekben is testet ölt, garantáltan azt nyújtják, amit ígérnek. A műanyag is lehet színvonalas, ha megfelelő modellt választanak belőle.

A műanyag ablak beépítést bízza ránk, kiváló ár-érték arányban végezzük el az ablakcserét, amihez eredeti Gealan és Rehau ablakokat használunk. Az ablakokhoz különböző kiegészítőket is tud választani, az ablakpárkánytól az árnyékolón át a szúnyoghálóig, amiket a műanyag ablak beépítés alkalmával szintén fel tudunk szerelni. Akár egy alkalommal komplett, új, korszerű nyílászárókat, ablakokat kap a megrendelő és ezzel együtt modernebb otthont is.

Forduljon a csapatunkhoz, ha eldöntötte, hogy a műanyag ablak beépítést meg szeretné rendelni és ragaszkodik a kiemelkedő színvonalhoz mind a termék, mind a szolgáltatás szempontjából! A nyílászárók igény szerint, egyedi kivitelezésben is elérhetőek, színekben és méretben is. A pontos egyeztetéshez, helyszíni felméréshez keresse kollégáinkat és lépjen velünk kapcsolatba az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapunkon megtalál!