Motoros redőny készítés, szerelés kedvező áron!

A motoros redőny a folyamatos fejlődés eredménye. A hagyományos gurtnis redőnyomozgatást váltja fel a motoros redőnymozgatás. A motoros redőny a kényelmes kezelésen túl, a nagyobb méretű, nehezen felhúzható redőnyök mozgatását is megkönnyíti.

A motorosan mozgatható redőny nem csak az időseknek egy nagyon jó megoldás, hanem mindenki másnak is, mert egy gombnyomással kényelmesen felhúzhatjuk és leereszthetjük a redőnyünket.

A motoros mozgatással ellátott redőny a kényelmen túl, az otthonukat is gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi. A motoros redőnyökkel felszerelt ingatlanokban a redőny mozgatását előre beprogramozhatjuk, tehát ha elutazik a redőnyök mozgását beprogramozással tudjuk időzíteni, annak látszatát keltve, hogy otthon vagyunk.

Motoros redőny típusai:

A redőnymotrot csak alumínium redőnybe szereljük be, ami lehet külső tokos, vakolható tokos vagy belső tokos beépítésű.

Motoros redőnyöknél nem kell azzal számolni, hogy az elektromos motorok beépítésekor a redőnyök mérete megnövekszik. Itt a motor a redőny fémtengely belsejébe kerül elhelyezésre, ezért nincs szükség nagyobb helyre. A motoros redőny megjelenése azonos lesz a gurtnival mozgatott redőny megjelenésével és a tok méretével.

A motoros redőny vezérlései lehetnek:

 • Kapcsolóval történő motorvezérlés:
  Itt a falba épített 230 Volt-os falikapcsolóval történik a redőny működtetése.
  A kapcsolóval történő mozgatásnál kétféle típus létezik. Az egyik a standard kapcsoló, ennél a kapcsolónál a megfelelő gomb megnyomásával tudjuk fel vagy lefelé mozgatni a redőnyt, vagy a stop gomb megnyomásával tudjuk a redőnyt a megfelelő pozícióban megállítani.
  A másik típus a programozható falikapcsoló. Itt tetszőlegesen megválasztott időpontokban tudjuk a redőny mozgatását programozni. Az előre beprogramozott időpontban a motor a redőnyt automatikusan leereszti és felhúzza.
  Ennél a típusnál lehetőség van a nyári melegben, az otthon különböző pontjain, a redőnyök automatikus mozgatására, annak megfelelően, hogy az otthon melyik részét érik a nap sugarai.

 • A másik és egyben leggyakoribb lehetőség a távirányítóval történő mozgatás.
  A távirányítóval történő motoros redőny vezérlése, teljes kényelmet nyújt a használójának, mert nem csak az ablak mellöl tudja vezérelni a mozgatást, hanem az otthona bármely pontjáról. Egy távirányító segítségével külön-külön vagy akár egyszerre az összes redőnyt felhúzhatja vagy leengedheti.

Motoros redőny előnyei:

 • Maximális kényelmet nyújt
 • Növeli a biztonságot, mert az előre programozható, hogy a kívánt időben le vagy fel menjen.
 • Az idősek számára nélkülözhetetlen a kényelemes redőny mozgatáshoz.

Az általunk forgalmazott motoros redőnyök kiváló minőségűek és mindenben megfelelnek az EU-s szabványoknak.

A redőnymotorok közös jellemzője a megbízhatóság és a csendes működés.

Ha szeretné a redőnyeit egy gombnyomással kényelmesen működtetni, akkor Önnek az elektromos vezérlésű motoros redőny a megfelelő választás, amit vállalkozásunknál kedvező áron megrendelhet.

A motoros redőny előnyei hozzátesznek a gondtalan mindennapokhoz

motoros redőny szerelés

A motoros redőny előnyeitől sokkal jobbak lesznek a mindennapok. Tapasztalja meg Ön is a maximális kényelmet, keressen minket a szerelésért!

A hagyományos redőnyök igen sok kényelmetlenséget okozhatnak a mindennapokban. Rengeteg energiát felemészthetnek a nagy súllyal rendelkező, régi árnyékolók mozgatása, amit érthető, hogy egy idő után megelégelnek az emberek. Főleg az idősebb korosztálynak okozhat kellemetlen pillanatokat egy több éves redőnyszerkezet, amelynél még a meghibásodással is lehet számolni.

Célszerű lehet váltani a motoros redőnyökre, amik napjainkban óriási népszerűségnek örvendenek. Több előnnyel is rendelkeznek, kedvező tulajdonságaik hozzátesznek a gondtalan mindennapokhoz.

A motoros redőny előnyeiről

Egyszerű a legfontosabb pozitívumukat kikövetkeztetni, mégpedig, hogy maximális kényelmet kínálnak az árnyékolók mozgatása során. Egy gombnyomással be lehet állítani a redőnyöket, így végre meg lehet szabadulni a kellemetlen, mindennapi rutintól.

A motoros redőnyöket előre be lehet programozni, ettől pedig sokkal biztonságosabbá válhat az ingatlan. Ezzel azt a hatást lehet elérni, mintha tartózkodnának a házban, így az illetéktelen betolakodók nem hatolhatnak be az épületbe.

A motorok biztosítják a redőnyök egyenletes mozgatását, így pedig a hibalehetőségek is csökkennek. Nem kell rángatni, nagy erővel mozgatni az árnyékolókat, ezáltal tovább megőrzik hibátlan szerkezeti állapotukat.

Megtapasztalná az előnyöket? Szakemberekre bízza a szerelést!

Ahhoz, hogy a modern árnyékolók előnyei valóban érvényesülni tudjanak, mindenképp szakemberekre kell bízni a szerelést. Nagyon fontos a körültekintő, precíz telepítés, mert a rendszer csak így tud rendeltetésszerűen, probléma nélkül működni.

Szakszerű telepítés, beüzemelés nélkül sokkal több bosszúsággal, utólagos javítással lehet számolni.

Legyen az ügyfelünk, és megtapasztalhatja a motoros redőny előnyeit! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Motoros redőny szerelés árnyékoló korszerűsítéshez

motoros redőny szerelés

motoros redőny szerelésre elég pár óra is, a beépítéssel együtt még aznap végzünk a feladattal! A modern árnyékoló csak egy karnyújtásnyira van Öntől!

A redőnyök ma már nem olyan egyformák, mint régebben, a hagyományos redőnyök mellett modern nyílászárók is változatosabbá teszik az árnyékolók választékát. Azok az ingatlan tulajdonosok, akik azt tervezik, hogy felújítást végeztetnek az ingatlanon, a nyílászárókat és az árnyékolókat általában nem hagyják ki a munkálatokból. 

Jó hír, hogy ha egy alumínium árnyékoló még mindig jó állapotban van, megbízhatóan működik, akkor anélkül is korszerűsíthető, hogy új modellre kellene cserélni. Nem kell más ennek a tervnek a kivitelezéséhez, mint egy redőny motor. A motoros redőny szereléssel a régi alumínium redőnyből egy automatizált árnyékoló válik. Költsön kevesebbet egy új tulajdonságokkal felruházott redőnyre, ahelyett, hogy a régit leselejtezi és másikat vásárol helyette!

motoros redőny szerelés egyik előnye, a költséghatékonyság mellett, hogy szinte minden alumínium árnyékolón el lehet végezni ezt a kis kiegészítést. A kiválasztott fajtájú redőny motort a szakember a redőnyre rögzíti, a kapcsolóval vagy a távirányítóval összeköti és a munka neheze már meg is van. A motoros redőny szerelés további lépései közé tartozik még a redőny motorjának a beállítása és az árnyékoló beépítése a régi helyére. 

A motoros redőny szerelés számára nem jelent akadályt a redőny mérete, de kizárólag alumínium árnyékolón lehet elvégezni ezt a munkát. Maga a kivitelezés nem jelent hosszú időt, ennek köszönhetően akár egy délutánba is belefér a redőnyök számától függően.

A motoros redőny szereléshez válasszon kapcsolós vagy rádiós motort és ismerje meg az árnyékolás korszerű, kényelmes, gyorsabb módját! A szakembereinkre rábízhatja ezt a munkát, amit megfizethető áron csinálunk meg az ügyfeleknek! 

Egy motoros redőny sokoldalúságáról nem érdemes lemondani, kérje Ön is népszerű szolgáltatásunkat, a motoros redőny szerelést!

Motoros redőny szerelés profikkal!

motoros redőny szerelés

Motoros redőny szerelés, profi, gyakorlott szakemberekkel, kedvező feltételekkel, rövid határidők, tapasztalja meg az előnyöket!

Napjainkban a motoros redőnyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanis sokkal egyszerűbb, kényelmesebb megoldást kínálnak az árnyékolók terén. Ahhoz, hogy az emberek megtapasztalják a rendszerek előnyeit, és éveken át problémamentesen kiszolgálják őket, mindenképp profikra kell bízni a motoros redőny szerelést. Amennyiben Ön is szeretne váltani modern árnyékolókra, és még nem találta meg a megfelelő szakembereket a feladathoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A motoros redőny szerelésben élen járunk, az évek során rengeteg ügyfelünknek biztosítottuk minőségi, profi munka keretein belül új árnyékolóikat. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalhatnánk a modern alternatívák előnyeit a mindennapokban. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk azért, hogy ügyfeleink számára egyszerűen kezelhető, megbízható rendszereket adhassunk át. A motoros redőny szerelés során kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, precizitásra. A végeredménnyel garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy a régi árnyékolók cseréjéről, bennünket bármilyen esetben bátran kereshet. Ha a komfort mellett a biztonságérzetet is növelné, nem lehet kérdés, hogy a motoros redőny szerelést válassza. Az árnyékoló mozgatásának beprogramozásával folyamatosan azt a hatást keltheti, mintha tartózkodnának az otthonában.

motoros redőny szereléssel kapcsolatban ránk biztosan számíthat, profi munkánkkal kiválóan működő rendszert vehet át! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a profi szerelésért. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Motoros redőny szerelés a komfortosabb otthonért!

motoros redőny szerelés

motoros redőny szerelés maximális kényelmet nyújt, cserélje le Ön is hagyományos árnyékolóját a legkorszerűbb típusra!

Az árnyékolástechnika terén igazi klasszikusnak számít a redőny, ami az évek múlásával sokféle változáson esett át, és ma már többféle típusban áll rendelkezésre. A jól ismert, gurtnival mozgatható változat mellett motoros redőny szerelés is rendelhető, ami azt jelenti, hogy egyetlen gombnyomással lehet szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Egy ilyen árnyékolóval rendkívül komfortossá tehető az otthon, de előnyei nem merülnek ki ennyiben. A motoros redőny szerelés a biztonságot is szolgálja, hiszen a mozgatás beprogramozható, így akkor is azt a látszatot kelthetik a lakók, hogy a lakásban tartózkodnak, amikor valójában nincsenek otthon.

motoros redőny szerelés a beépítési lehetőségeket illetően és a vezérlést tekintve is az igényekre szabható, hiszen többféle opcióból válogathatnak a megrendelők.

Váltson Ön is új árnyékolóra, a szerelést pedig bízza ránk! Tegye fel kérdéseit, és kérje bátran ajánlatunkat, segítünk!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!